************

Stoute donderdag * 13:00 - 18:00 uuR en derde vrijdag van de maand 20:00 - 01:00 uur

 

Stoute Donderdag is een middag die bij uitstek bedoeld is voor koppels en dames die de benaming slet als een compliment kunnen zien. Net als op onze overig openingsdagen verwelkomen wij heren en ALLEEN koppels/dames die open staan voor een geile, gezellige middag in het gezelschap van meerdere single heren.

Koppels die de aanwezigheid van meerdere alleengaande mannen op prijs kunnen stellen en/of koppels die het leuk vinden om schaamteloos te exhibitioneren zullen zich bij ons snel thuis voelen. Zo'n middag kan natuurlijk alleen maar geslaagd zijn als de single heren zich weten te gedragen en als de verhouding tussen koppels/dames enerzijds en single mannen anderzijds klopt..
Wij zorgen ervoor dat aan al deze voorwaarden wordt voldaan.

PRIJZEN: ACTIEVE KOPPELS, SINGLE DAMES : GRATIS

HEREN €70,- ALL-IN / HEREN ONDER DE 26 JAAR € 60,-

********************************************************************************************************

Op iedere derde vrijdagavond zijn er nu ook speciale thema avonden:


Met ingang van september staan er op iedere derde vrijdagavond, themadagen op het programma.

Op de even maanden worden thema-avonden voor actieve koppels en singels gepland. Dit kan gaan van ‘Hete Huisvrouwen tot .....een GB met "Leute girls".......….Tranny night....varia alom, ......Leute verzekerd!!!

Dus houd zeker de site en het gastenboek in de gaten! Hierop staat altijd welk THEMA er die vrijdag is.


Op de oneven maanden is het thema BDSM gepland, dit met de komst van Marc Van Vlaanderen samen met Meesteres Isabelle en Dokter de Beule en een gast Meesteres. Zij zullen ons hun ervaringen delen en laten kennis nemen met de geneugten van de BDSM. Je kan komen praten over BDSM, over bondage, SM, ….. Mark Van Vlaanderen zal je met z’n uitgebreide kennis zeker te woord staan. De toestellen worden door de “ BDSM groep ter uwe beschikking gesteld.

20:00 - 01:00 uur
Koppels 50 euro. Mannen alleen 70 euro. Eten en drinken inbegrepen